Naujienos

Dviratininkų pergalė

Dviratininkų pergalė

Gegužės 7 dieną mokykloje vyko kalnų dviračių varžybos. Mokiniai nuo 5 klasės varžėsi kas greitesnis ir stipresnis. Pradinių klasių mokiniai aktyviai palaikė lenktyniaujančius. 6–7 klasių grupėje nugalėjo Irmantas Paura, antras atvažiavo Edvinas Smailys, trečias – Agnius Fedaravičius. Greičiausias 5 klasės grupėje buvo Justas Baltramiejūnas, antras – Skirmantas Šiaudkulis, trečias – Danas Fedaravičius. Labai greitai pedalus mynė ir mergaitės: Deimantė Šiaudkulytė, Kamilė Urbonavičiūtė ir Kristina Rubštavičiūtė. Sportininkai ir sirgaliai džiaugėsi saldžiais prizais ir ledais.

Gegužės 10 dieną 2017–2018 mokslo metų Panevėžio rajono bendrojo ugdymo mokyklų žaidynių kalnų dviračių kroso varžybos vyko Naujamiesčio gimnazijoje. Mūsų mokyklai atstovavo dviratininkai: Skirmantas Šiaudkulis, Danas Fedaravičius, Agnius Fedaravičius, Edvinas Smailys, Kristina Rubštavičiūtė, Deimantė Šiaudkulytė ir Kamilė Urbonavičiūtė. Ramygalos ir Naujamiesčio gimnazijų dviratininkų komandos irgi stengėsi laimėti, bet mūsų mergaitės iškovojo I-ą, berniukai – II-ą vietas, gavo medalius ir didžiules taures.

Sveikiname nugalėtojus. Mergaitėms linkime kuo geriausios sėkmės respublikinėse varžybose atstovaujant jau ne tik mokyklai, bet ir Panevėžio rajonui.

 

Direktorė Jurgita Zalatorienė